Tuotekategoria Tuotteet kuivan ihon hoitoon

Kuivan ihon hoito ja kosteutus on tehtävä oikein. On tavallisesti suositeltavaa valita hellävarainen pesuaine, joka ei kuivata, mutta kuitenkin kosteuttaa tehokkaasti. Pesun aikana kannattaa välttää liian kuuman veden käyttämistä, sillä kuuma vesi voi viedä iholta mukana sen luonnollisia öljyjä. Kosteutus on kaiken A ja O. Kuiva iho tulisi kosteuttaa heti suihkun jälkeen. Kannattaa valita voide, joka sisältää runsaasti ravitsevia ainesosia sekä kosteutta sitovia aineita. Usein erilaiset luonnolliset öljyt ovat monelle toimiva ratkaisu. Rasvaus ja kosteutus tulee tehdä heti suihkun jälkeen, sillä tällöin kosteuttavat tuotteet imeytyvät paremmin ja lukitsevat mukanaan pesun jälkeistä kosteutta iholta.

Vältä keinotekoisia yhdisteitä ja hajusteita. Suosi allergiatestattuja tuotteita, jotka sisältävät luonnollisia ainesosia. Usein eteeriset öljyt ovat turvallinen valinta, sillä ne eivät yleensä aiheuta allergisia reaktioita tai ihon ärsytystä. Kuivan ihon hoidossa myös kuorinnalla on oma paikkansa. Kuiva iho nimittäin ei ota vastaan voiteita. Kuorinta poistaa kuivan ihon. Muista kuitenkin, että ärtynyttä ihoa ei saa kuoria.

Löydät vertailustamme tuotteet kuivan ihon hoitoon helposti ja nopeasti. Selaa tuotteita alta tai käytä hakuominaisuuttema – ja tilaa omat suosikkituotteesi netistä jo tänään!